Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدصادق پژمان مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و معاونان آن از مؤسسه دانش‌بنیان «نردبان اندیشه فردا» صاحب امتیاز بازی موبایلی آمیرزا (پرمخاطب‌ترین بازی فارسی) بازدید کردند و در جریان اقدامات جدید این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید و انتشار بازی‌های موبایلی قرار گرفتند.

مدیران بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از مؤسسه دانش‌بنیان «نردبان اندیشه فردا» صاحب امتیاز بازی موبایلی آمیرزا (پرمخاطب‌ترین بازی فارسی) بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که شهریار ازهاریان‌فر، مدیرعامل این مؤسسه و صاحب امتیاز بازی موبایلی «آمیرزا» و حمید عبدالهی‌ها از بنیانگذاران این بازی محبوب ایرانی و به نمایندگی از تیم این مجموعه حضور داشتند، گزارشی از فعالیت ۱۸ ساله این تیم بازی‌سازی ارائه شد.

مدیرعامل این مؤسسه با اشاره به اینکه بازی آمیرزا با عبور از مرز ۱۵ میلیون نصب و ۱۰ میلیون کاربر فعال در ایران و جهان، عنوان پرمخاطب‌ترین بازی ایرانی را از آن خود کرده است، ضمن ارائه روند تولید و انتشار این بازی گفت: حدود ۲۰ درصد کاربران فعال ما از کشورهای اروپایی، آمریکایی و عربی هستند.

ازهاریان‌فر افزود: این مساله می‌تواند آغاز مسیری برای حفظ میراث زبان فارسی در میان ایرانی‌های خارج از کشور، به ویژه در میان نسل‌های جدیدی باشد که بسیاری از دانسته‌های خود را در فضای بازی می‌آموزند. به گفته او، اگرچه توسعه و مراقبت از زبان پارسی، از مهم‌ترین مسائل فرهنگی کشور اعلام شده است اما نهادهای فرهنگی کشور از این بازی مفید و آموزشی، کمتر حمایت می‌کنند.

وی ادامه داد: استقبال نسل‌های مختلف ایرانیان داخل و خارج کشور از این بازی موبایلی که می‌تواند در رشد علمی و فرهنگی کاربران خود مؤثر باشد، نشان‌دهنده این است که باید از ظرفیت‌های فرهنگی آن استفاده کرد.

شهریار ازهاریان‌فر با بیان اینکه استقبال بالای مخاطبان از بازی آمیرزا باعث حذف نرم‌افزار آن از سکوهای آمریکایی شد، گفت: این در حالی است که با وجود همه موانع میلیون‌ها ایرانی در خارج کشور از مخاطبان همیشگی این بازی ایرانی باشند.

تلاش برای رفع چالش‌های موجود در زیست‌بوم بازی‌های دیجیتال

سیدصادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در این دیدار با استقبال از اقدامات انجام شده در این شرکت و این بازی که توانسته است با جذب مخاطب فعال و تجاری‌سازی در مسیر انتقال محتوا و پیام سالم به مخاطب گام بردارد، برنامه‌های مورد نظر برای حمایت از این مجموعه و سایر شرکت‌های بازی‌سازی را تشریح کرد.

وی افزود: در سال‌های گذشته در زمینه رفع چالش‌های مشترک تولیدکنندگان بازی‌های ویدئویی مانند بیمه، مالیات، مشکلات نظام وظیفه نیروهای مشغول به کار در مجموعه و تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت و استفاده از مزایای شرکت‌های دانش‌بنیان برای این مجموعه‌ها برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ادامه داد: در این زمینه با هماهنگی مجموعه بنیاد و معاونت علمی ریاست جمهوری، ارتقا کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بازی‌سازی، به‌روزرسانی ساز و کار تشخیص و درجه‌بندی بازی‌سازان دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: برای ایجاد نگرش صحیح درباره مخاطبان جامعه‌ای که در دل فضاهای بازی‌های دیجیتال تربیت می‌شود و شکل می‌گیرد، باید به طور مجزا به بازی‌های پرمخاطب‌تر توجه بیشتری کرد و برای آن برنامه‌ریزی جداگانه‌ای داشت. به همین منظور می‌توان از تجربه‌های محتوایی و خدمات مؤسسه نردبان اندیشه فردا به عنوان یک خدمت‌دهنده در ساختار حمایتی بنیاد (همگرا) برای بهره‌مندی دیگر تیم‌ها و شرکت‌های بازی‌سازی استفاده کرد.

پژمان گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید به عنوان رابط اصلی حکمرانی فرهنگی کشور و زیست‌بوم صنعت، هنر و رسانه بازی‌های دیجیتال، بتواند ظرفیت‌های حوزه بازی را در خدمت ارتقا فرهنگ عمومی به کار گیرد. در این راستا تلاش می‌کنیم ضمن هماهنگی با دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی کشور از ظرفیت بازی آمیرزا برای گسترش و توسعه زبان فارسی استفاده کنیم و به طور متقابل برای عمق‌بخشی به آموزش‌های رسمی در این حوزه، به توسعه سهم بازی‌وار کردن در فعالیت‌های کمک درسی بپردازیم.

وی در پایان این بازدید افزود: امیدواریم با هم‌افزایی و همکاری در زمینه استفاده از ظرفیت این بازی برای توسعه در بازار کشورهای فارسی زبان، بتوانیم کارایی و اثربخشی فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی آن را به عنوان پیشرانی برای سایر فعالیت‌های این شرکت و نیز، فعالان عرصه تولید و توسعه بازی‌های رایانه‌ای ارتقا دهیم.

در این بازدید، سید محمد علی سید حسینی، معاون حمایت، فریبا علیزاده، معاون پژوهش و محمد صادق دهنادی، مدیر ارتباطات و بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز حضور داشتند.

کد خبر 5486502 زینب رازدشت تازکند

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی بازی های رایانه ای تولید کنندگان صنایع فرهنگی سی وسومین نمایشگاه کتاب تهران معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی بنیاد ملی بازی های رایانه ای نمایشگاه کتاب تهران تازه های نشر انقلاب اسلامی ایران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کتاب شهید بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی موبایلی دانش بنیان بازی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ساعتی پیش با حضور سید جواد موسوی، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی، محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دکتر سعدخان رییس موسسه فرهنگی اکو در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

شالویی در ابتدای این نشست عنوان کرد: توجه به مفاخر، فرزانگان و فرهیختگان از برنامه‌های دولت مردمی است، چه آنها که ارامگاهشان در ایران است و چه آنها که در ایران آرامگاه ندارند، اما متعلق فرهنگ ما هستند. از بزرگترین مفاخر ما حکیم ابوالقاسم فردوسی است که نقش او بر کسی پوشیده نیست و شاهنامه هم گواه صادق ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه فردوسی بزرگترین حماسه سرای تاریخ ما و منادی صلح و وحدت و پیوند ملت‌های مختلف است، گفت: هر چه برای فردوسی آیین برگزار شود باز هم جا دارد که شخصیت، منش، روش، دانش و اثرش شناخته شود. وزارت فرهنگ و انجمن آثار برنامه هایشان را برای این مهم به یک هفته تا ده روز تسری دادند.

جزئیات برنامه‌های بزرگداشت حکیم طوس\ چاپ نسخه‌های ساده‌تر شاهنانه فردوسی برای نوجوانان و جوانان

شالویی با اشاره به دستگاه‌های همکار بزرگداشت فردوسی گفت: برنامه‌ها بیست و یکم اردیبهشت در مشهد آغاز و منادیان بزرگداشت فردوسی با اعلامی مردم را از آیین بزرگداشت مطلع می‌کنند، در ادامه هم در تهران بیست و چهارم اردیبهشت برنامه از سوی میراث فرهنگی و بیست و پنجم اردیبهشت هم برنامه در دانشگاه فردوسی مشهد و بیست و ششم همین ماه هم همایش علمی در این رابطه برپا می‌شود. جمع قابل توجه اندیشمندان بیش از چهل سخنران علمی در این برنامه‌ها سخنرانی خواهند داشت. بیست و هفتم اردیبهشت هم نشست بین المللی مجازی برپا خواهد شد.

وی توضیح داد: از ۲۵اردیبهشت تا سوم خرداد هم برنامه‌ها همزمان با فتح خرمشهر درباره بزرگداشت حکیم فردوسی ادامه خواهد داشت. امسال چاپ نسخه‌های شاهنامه را در دستور کار انجمن قرار دادیم و تلاش داریم با توضیحات اشعار و ابیات گرانسنگ زمینه استفاده ساده و روان را بویژه برای جوانان و نوجوانان هموار کنیم. برای درست انجام شدن برنامه‌ها کارگروه حکیم طوس را تشکیل دادیم که از همین امروز کارشان را شروع کردند که انشالا با پیگیری‌های وزارت فرهنگ به زودی بنیاد حکیم طوس در شورای فرهنگ عمومی به تصویب برسد.

شالویی یادآور شد: برنامه بزرگداشت‌ها قرار نیست در مراسم‌ها محدود شود بلکه ساخت فیلم و سریال و مستند در دستور کار ما است و انشالا بزودی در یک نشست دیگر درباره ان صحبت می‌کنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند