Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-05@17:43:18 GMT

حل اخرین اپدیت زمستانه بازی امیرزا اسفند 1397

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۶۹۹۸

گیم های زیادی توسط بازی سازان موفق ایرانی طراحی و تولید شده اند که هر کدام از آن ها با استفاده از هوش و خلاقیت های سازندگان خود به بهترین نتیجه ها دست پیدا کرده اند. یکی از جذاب ترین و آشناترین بازی های ایرانی بازی آمیرزا می باشد. حل بازی آمیرزا با این که در بسیاری از سایت ها قرار گرفته است و تقریبا می توان به سادگی به پاسخ های این بازی دست یافت ولی به دلیل جذابیت هایی که خود بازی در اختیارتان قرار می دهد دوست دارید به هر صورتی که شده است این بازی را خودتان به انتها برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته داشتن بیشتر از 500 مرحله، به نظر می رسد که این کار را برایتان بسیار دشوار خواهد کرد.

بازی آمیرزا یک نمونه کاملا موفق از قرار گرفتن پکیج های مختلف در کنار هم می باشد. شاید در گذشته نیز بازی های زیادی تولید شده باشند که کاربران آن ها از مرز میلیون ها نفر نیز عبور کرده باشد؛ اما بازی آمیرزا از آن دست بازی ها و گیم هایی است که کاربران آن با سنین بالا به دنبال تمام کردن آن می باشند. کدام بازی های ایرانی را سراغ دارید که این میزان مخاطب پا به سن گذاشته داشته باشند؟ این ها همه نشانه های قوی و عجیبی از موفقیت های بازی آمیرزا می باشد. ویژگی برتر دیگر بازی آمیرزا این است که حتی همین افراد پا به سن گذاشته نیز می توانند به سادگی به حل بازی آمیرزا رسیده و این بازی را همان طور که دوست دارند با امتیازی عالی به پایان ببرند.

 

یکی دیگر از بازی های ایرانی موفق که هم دل بازی کنندگان حرفه ای را برده است و هم در دل بسیاری از افراد سن و سال دار جای گرفته است، بازی جدولانه بازی دوست داشتنی و هیجان انگیزی است که برای هر رده سنی مناسب می باشد. برای پیدا کردن پاسخ بازی جدولانه در هر مرحله نیازی نیست که حتما تحصیلات بسیار خوبی داشته باشید و یا سن شما بالا باشد. در این بازی جذاب اطلاعات عمومی حرف اول و آخر را می زند. اگر از افراد پا به سن گذاشته ای هستید که در گذشته سابقه حل جدول های گوناگون را داشته اید؛ بهترین راه استفاده از بازی جدولانه می باشد که دقیقا برای شما طراحی شده است.

این بازی هم چنین در چندین نسخه با قابلیت های گوناگون ساخته شده است که یکی دیگر از ورژن های دوست داشتنی و پر طرفدار آن بازی جدولانه انگلیسی می باشد. بازی های دیگر این تیم بازی سازی نیز همگی با ایده های جدولی تولید شده اند که با نکته سنجی های طراحان آن و با دقتی که برای جذب کاربران به کار گرفته شده است، یک گیم عالی و با پتانسیل بالا را به وجود آورده است. شما عزیزان برای پاسخ بازی جدولانه باید چند مرحله اولیه بازی را خودتان پشت سر گذاشته و با تکنیک های حل این جدول ها آشنا شوید و پس از آن به راحتی می توانید از پس مراحل دشوار انتهایی این بازی نیز برآیید.

همان طور که در این مطلب با دو بازی جذاب ایرانی برای رده های سنی مختلف آشنا شدیم؛ تعداد زیادی بازی دیگر در همین سبک ها نیز موجود هستند که سعی دارند مخاطبینی را به سمت خود جذب کنند که کمترین سرمایه گذاری ها در گذشته بر روی آن ها صورت گرفته است. حل بازی های موبایل اصولا کار زمان بر و طولانی مدتی است که باید در این زمینه صبر بالایی داشته باشیم. این موضوع در این حالت بیشتر به چشم می آید که افراد مسن تر اگر نتوانند از بازی به راحتی لذت برده و با محیط آن سریعات منطبق نشوند، انگیزه زیادی برای ادامه دادن آن و رسیدن به جایگاه های عالی نخواهند داشت. این موضوع می تواند سرنوشت یک تیم بازی سازی را در آینده دگرگون کند.

اگر بخواهیم برای این افراد صرفا بازی های موبایلی با سطح بسیار پایینی تولید کنیم اولا به اطلاعات فوق العاده این افراد بی احترامی کرده ایم و دوما تمام توانایی های خاص و فوق العاده آن ها را نادیده گرفته ایم. بهترین کار استفاده از حل بازی های موبایل می باشد که این افراد را برای ادامه دادن به بازی های مورد علاقه شان، ترغیب خواهد کرد. از طرفی هر چه این بازی ها جذابیت های بیشتری را به دنبال داشته باشند، صنعت بازی سازی روال موفق تری را برای بهتر دیده شدن توسط چنین افرادی در پیش گرفته است. البته خبر خوب این است که در کشورمان مدت زیادی است که بازی سازان به صورت تخصصی با بررسی رفتار افراد مختلف، بازی های هوشمندانه تری را تولید می کنند.

این که یک بازی روی چه سیستم و چه پلتفرمی در حال انجام شدن و پیاده سازی است بسیار اهمیت دارد. در راه موفقیت بازی های موبایلی، خود تلفن های همراه هوشمند نقش بسزایی داشته اند چرا که تمام افراد علاقه دارند بازی های ساده و پیش پا افتاده را همیشه در اختیار خود داشته باشند و هر جایی که دوست داشتند بتوانند به سادگی و بدون هیچ دغدغه ای بازی های مورد علاقه خود را انجام دهند. با وجود این که کنسول های بازی نیز در حال پیشرفت های قابل قبولی هستند؛ اما هنوز نتوانسته اند که در زمینه بازی های همراه مانند بازی های تولید شده برای موبایل؛ موفق ظاهر شوند.

از طرفی دیگر نیز شرکت های معتبر دنیا در زمینه تولید تلفن همراه؛ همه تمرکز خود را بر روی پیشرفت این تکنولوژی گذاشته و بهترین پیشرفت ها را در سال های گذشته چه از نظر سخت افزاری و چه از نظر نرم افزاری برای این دستگاه های هوشمند به وجود آورده اند. خود شما اگر تلفن های همراه چند سال گذشته خود را با هم مقایسه کنید؛ به عمق این پیشرفت در این فناوری پی خواهید برد. بازی های موبایلی نیز در کنار بستر خود مرتبا در حال پیشرفت و راه کارهای جدیدتری ارائه کرده اند. البته در کشور خودمان نیز که صنعت تولید قدرتمند در حوزه تلفن همراه ندارد، بازی سازان به بهترین نحو با بازی سازان سایر کشورهای دنیا هماهنگ شده و بهترین استانداردها را در این مسیر فرا گرفته اند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۶۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم فشار خون بالا

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، متخصص بیماری‌های قلب و عروق، فشار خون بالا را به علت نداشتن علامت اختصاصی، قاتل خاموش خواند و گفت: نشانه‌هایی ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گرگرفتگی و قرمزی صورت و خون ریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: مصرف ۲ و نیم لیوان چای سبز در روز و کاهش فشار خون

پرفشاری خون به معنای بالا بودن میزان فشاری است که بر اثر برخورد خون به دیواره‌ سرخرگ‌ها ایجاد می‌شود. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که خون را از قلب به تمام اعضای بدن می‌رسانند. میزان فشار خون، با دو عدد مشخص می‌شود. فشار خون سیستولیک (عدد بالایی) نشان دهنده‌ فشار وارد شده به دیواره‌ی سرخرگ‌ها در هنگام انقباض قلب است و فشار خون دیاستولیک (عدد پایینی) نشان دهنده‌ فشار وارد شده به دیواره سرخرگ‌ها در هنگام آزاد شدن عضلات قلب (بین هر ضربان قلب) است.

بالا بودن فشار خون باعث بروز عوارضی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی، تصلب شرایین، آسیب‌های چشمی و سکته مغزی می‌شود.فشار خون در حالت طبیعی باید کمتر از ۱۲۰/۸۰ باشد. در صورتی که فشار خون بین ۱۲۰/۸۰ تا۱۳/۹۹ باشد، شخص در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار دارد و فشار خون ۱۴۰/۹۰ و بالاتر نشان دهنده ابتلا به بیماری پرفشاری خون است. در دوران بارداری نیز فشار خون بارداری ، به طور طبیعی، باید کمتر از ۱۲۰/۸۰۰ باشد.

بالا بودن فشار خون باعث بروز عوارضی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی، تصلب شرایین، آسیب‌های چشمی و سکته مغزی و آسیب به مغز می‌شود.چه افراد بیشتر در معرض پرفشاری خون هستند؟افزایش فشار خون در بین افراد بالاتر از ۴۵ سال متداول است. در این بین سهم مردان بیش از زنان است. این آمار در افراد بالای ۶۵ سال به عکس است به نحوی که زنان بیشتر تحت تاثیر پرفشاری خون قرار می گیرند.

مریم طاهرخانی، فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحا اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتما پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمنا بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون تا سال ۲۰۲۵ با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگتر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است؛ بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگتر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق دانشگاه با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیأت علمی دانشگاه، تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلا به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز موثر باشد.

فشارخون بالا قابل درمان نیست، فقط کنترل می شود

طاهرخانی، تصریح کرد: بعد از تشخیص، درمان مناسب و کافی منجر به کاهش خطرات حمله قلبی و عروقی خواهد شد، اما مشکل اصلی برای کنترل فشارخون، عدم پذیرش بیماران است؛ علی رغم پیشرفت‌های بسیار در حوزه درمان، اغلب بیماران یا داروهایشان را مرتب مصرف نمی‌کنند، یا تصور می‌کنند پرفشاری خون قابل درمان است و با کاهش فشار ناشی از درمان، بلافاصله دارو را قطع می‌کنند، این آگاهی باید به بیمار داده شود که فشارخون یک بیماری قابل کنترل است، نه قابل درمان؛ این کنترل هم به روش دارو درمانی انجام می‌شود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه اظهار کرد: خط اول درمان پرفشاری خون می‌تواند از گروه دیورتیک‌های تیازیدی، کلسیم بلاکرها، مهارکننده آنزیم تبدیل‌کننده آنژیوتانسین (ACE-inhibitor) یا داروهای مسدودکننده گیرنده آنژیوتانسین (ARBs) باشد.

طاهرخانی درباره مزایای داروهای ترکیبی نیز عنوان کرد: داروهایی که از ترکیب دو یا سه نوع دارو تولید می‌شوند، قابل استفاده به صورت یک بار در طول روز هستند و برای کنترل فشارخون بسیار موثر عمل می‌کنند. همین ویژگی داروها موجب کاهش احتمال فراموشی مصرف و یا عدم مصرف می‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله ای قلب و عروق ادامه داد: توصیه انجمن جهانی فشار خون بر پیروی از یک راهبرد دارویی یکسان در تمام کشورها با طیف‌های مختلف اقتصادی و بهداشتی است، البته ما در کشور ملزم به استفاده از این الگوریتم نیستیم و استفاده از داروهای ترکیبی با مصرف یک بار در روز با کارایی موثر، از اولویت‌های تجویزی است که نمونه‌های داخلی آن هم تولید شده‌اند.

وی اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلا به فشار خون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گرگرفتگی و قرمزی صورت و خون ریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچ کدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفا برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

وی در پایان با اشاره به اینکه داروهای فشارخون مثل هر دارویی ممکن است عوارضی داشته باشد، گفت: سرفه، خارش گلو و ورم پا از جمله این عوارض است که فرد باید در صورت مشاهده به پزشک مراجعه کند تا داروی مناسب‌تر جایگزین شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229265 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • علائم فشار خون بالا